Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 09:49

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ 15 – 18 Αυγούστου 2019

Ένα υπέροχο ταξίδι τον δεκαπενταύγουστο

στην πανέμορφη ΡΟΥΜΑΝΙΑ

…με πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει εκτός του Βουκουρεστίου και την ημερήσια εκδρομή στα Καρπάθια την οποία και συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

 15 – 18 Αυγούστου 2019

 

1η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 15.08.2019:

Συγκέντρωση στην Τράπεζα Πειραιώς το πρωί στις 04:20 & αναχώρηση για τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου. Έλεγχος συνόρων και είσοδος στη Βουλγαρία. Στάσεις καθοδόν για καφέ και γεύμα. Στάση στο πανέμορφο Βελίκο Τάρνοβο, (δεύτερη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας στην ιστορία της). Είσοδος στη Ρουμανία από τη γέφυρα της φιλίας στο Δούναβη. Συνεχίζουμε για Βουκουρέστι τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της πόλης και φαγητό ατομικά. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.08.2019.(KM 380):

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση 07:00 για  τα θρυλικά Καρπάθια διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, άφιξη στην Σινάϊα, (φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών). Επίσκεψη στο πανέμορφο μοναστήρι του Καντακουζηνού και τα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES. Ακολούθως θα επισκεφθούμε τον Πύργο του δράκουλα, στη πόλη Μπραν. Θα καταλήξουμε στην πόλη-στολίδι της Ρουμανίας το Brasov. Περιήγηση στην παλιά πόλη, στα τείχη και στην Μαύρη Εκκλησία. Επίσης μπορείτε να ανεβείτε με το τελεφερίκ στο λόφο ΤΑΜΠΑ ώστε να έχετε μια πανοραμική θέα της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για αγορά. Γεύμα ατομικά. Αναχώρηση για το Βουκουρέστι. Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο προσφορά του γραφείου μας!. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 17.08.2019:

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε στις 08:30 για περιήγηση στην πόλη: Θα δούμε το Ορθόδοξο Ρουμάνικο Πατριαρχείο. Την Ελληνική Εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο του χωριού, που είναι μοναδικό στο είδος του και δείχνει την αρχιτεκτονική από όλες της περιοχές της χώρας. Θα επισκεφτούμε για να θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού, καθώς και το παλάτι της Βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου & δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για φαγητό ατομικά και αγορές στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας. Επιστροφή και ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ έξοδος για τελευταία φορά στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 18.08.2019:

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για επιστροφή. Διέλευση συνόρων από τη «γέφυρα της Φιλίας». Από εκεί δια μέσω του Βελίκο Τάρνοβο (φαγητό ατομικά καθ’ οδών) άφιξη στα σύνορα Ορμένιου και είσοδος στην Ελλάδα.                                                                                                  

 

 

Περιλαμβάνονται:

1.Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. 

2.Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο IBIS PALATUL PARLAMENTULUI 3*plus (κεντρικό).

3.Τρία  προγεύματα. 

4.Ένα  δείπνο σε μενού προσφορά από το γραφείο μας! 

5.Έμπειρο Συνοδό-Αρχηγό.

6.Φ.Π.Α Εντός Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης με την Generally Life.

 

Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών). * ΦΠΑ.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

1.Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα.

2.Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις.

3.Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

 

Πληροφορίες Ταξιδιού

  • Διάρκεια Ταξιδιού: 4 ημέρες
  • Προορισμός: Βουκουρέστι

Πωλήσεις