Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 11:50

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ 03-06 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!

Θεοφάνεια στη ΡΟΥΜΑΝΙΑ

στο Βουκουρέστι, τη Σινάια & το Μπρασώβ

1η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.01.2020:

Συγκέντρωση στην Τράπεζα Πειραιώς το πρωί & αναχώρηση στις 05:10 για τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου. Έλεγχος συνόρων και είσοδος στη Βουλγαρία. Στάση καθοδόν για καφέ. Γεύμα ατομικά στο πανέμορφο Βελίκο Τάρνοβο (δεύτερη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας στην ιστορία της).  Είσοδος στη Ρουμανία από τη γέφυρα της φιλίας στο Δούναβη. Συνεχίζουμε για Βουκουρέστι. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Μη ξεχνάτε το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην καρδιά της πόλης!  Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 04.01.2020.(380Χλμ):

Πρόγευμα, στη συνέχεια αναχώρηση στις 07:00, διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, άφιξη  στην Σινάϊα, (φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών). Επίσκεψη στο πανέμορφο μοναστήρι του Καντακουζηνού και τα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES’’. Αναχωρούμε στη συνέχεια για να επισκεφθούμε την πόλη στολίδι της Ρουμανίας το Brasov. Περιήγηση στην παλιά πόλη, στα τείχη, στην Ελληνοορθόδοξη και στην Μαύρη Εκκλησία. Γεύμα ατομικά.  Χρόνος ελεύθερος για αγορά. Αναχώρηση για το Βουκουρέστι. Άφιξη αργά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 05.01.2020.(50Χλμ):

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε χαλαρά την ξενάγηση μας στην πόλη με το πούλμαν. Στην περιήγησή μας θα δούμε: την αψίδα του Θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού , το παλάτι της Βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου. Το παλάτι είναι το δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Επίσης στην περιήγηση μας, θα θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο και την Ελληνική Εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα. Θα καταλήξουμε σε Εμπορικό κέντρο για αγορές και γεύμα ατομικά. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 06.01.2020. (550Χλμ):

Πρόγευμα και στη συνέχεια  αναχώρηση για επιστροφή. Διέλευση συνόρων από τη «γέφυρα της Φιλίας» του Δούναβη . Από εκεί δια μέσω του Βελίκο Τάρνοβο & Στάρα Ζαγόρας, (φαγητό ατομικά καθ’ οδών) άφιξη στα σύνορα Ορμενίου και είσοδος στην Ελλάδα.    

 

ΤΙΜH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 189€, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 245€

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1.Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.

2.Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CAPITOL 4*superior,(βαθμοί 8,8) στο πιο κεντρικό σημείο  του Βουκουρεστίου.

3.Τρία προγεύματα σε μπουφέ.

4.Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό. 

5.Εισόδους μουσείων 

6.Φ.Π.Α Εντός.

7.Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης  με την Generally Life.

 

Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών)

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1.Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα.

2.Προαιρετικές  διασκεδάσεις.

3.Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

 

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

 

 

Πληροφορίες Ταξιδιού

  • Διάρκεια Ταξιδιού: 4 ημέρες
  • Προορισμός: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Πωλήσεις