Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 12:04

ΣΥΡΟΣ 26–31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!

ΣΥΡΟΣ …η Αρχόντισσα των Κυκλάδων!

Σύρα μου στα όμορφά σου τα ακρογιάλια, στήνουν τρελό χορό τα μαϊστράλια!

6 ΜΕΡΕΣ (4ΝΥΧΤΕΣ)         26–31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

1η μέρα Δευτέρα 26.08.19 ΠΕΙΡΑΙΑΣ :

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 20.35 για Πειραιά δια μέσου Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Λαμίας. Στάσεις για ξεκούραση. Διανυκτέρευση καθοδόν.

 

2η μέρα Τρίτη 27.08.19 ΣΥΡΟΣ :

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο στις 07.30 και απόπλους για Σύρο. Άφιξη στην Σύρο στις 11.30, Αναχώρηση για τη Γαλησσά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για ξεκούραση στην παραλία. Γεύμα και δείπνο ατομικά. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα Τετάρτη 28.08.19 ΣΥΡΟΣ :

Πρόγευμα και αναχώρηση για να γνωρίσουν το πανέμορφο νησί. Επίσκεψη σε βιοτεχνία λουκουμιών & χαλβαδόπιτας. Από το λιμάνι θα ξεκινήσουμε για να γνωρίσουμε την Ερμούπολη την πρωτεύουσα του νησιού και των Κυκλάδων. Θα δούμε περίφημα νεοκλασικά κτίρια ξεχωριστής αρχιτεκτονικής και παλιά αρχοντικά με ολομάρμαρες προσόψεις. Θα θαυμάσουμε στο Ναό της Κοιμήσεως την εικόνα του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου (Ελ Γκρέκο), την πλακόστρωτη πλατεία Μιαούλη με το δημαρχείο και τον ανδριάντα του Ανδρέα Μιαούλη, τους φοίνικες και το θέατρο (μικρογραφία της σκάλας του Μιλάνου). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα Πέμπτη 29.08.19 ΣΥΡΟΣ-ΤΗΝΟΣ:

Πρόγευμα και αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή για Τήνο. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη της Τήνου, προσκύνημα στην Παναγία. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Το απόγευμα επιστροφή στην Σύρο. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα Παρασκευή 30.08.19 ΣΥΡΟΣ:

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Καθολική συνοικία (Άνω Σύρος. Θα πάρουμε διαφορετικό δρόμο για να δούμε νέα χωριά του νησιού. Από τη θέση «καμάρα» όπου θα μας αφήσει το πούλμαν θα πάμε με τα πόδια στην καθολική εκκλησία, για να δούμε τη διαφορετικότητα με τους ορθόδοξους ναούς και να ακούσουμε για την αρμονική συμβίωση Ορθοδόξων & Καθολικών στο νησί. Επίσκεψη και στο μουσείο του τραγουδοποιού και μεγάλου συνθέτη Μάρκου Βαμβακάρη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικό γλέντι. Διανυκτέρευση.

 

6η μέρα Σάββατο 31.08.19 ΣΥΡΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ :

Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Επιβίβαση στο πλοίο στις 16.00 και απόπλους για Πειραιά. Άφιξη στις 19.45 και επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για επιστροφή δια μέσου Καμένα Βούρλα, Λαμίας, Τεμπών. Άφιξη στην πόλη μας νωρίς το πρωί της Κυριακής.    

 

Τιμή συμμετοχής σε δίκλινο/τρίκλινο: 220 € σε μονόκλινο: 280 €

 

Περιλαμβάνει:

1.Μεταφορά με τουριστικό πούλμαν.

2.Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο FRANCOISE 3* στο Γαλησσό με πρωινό σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια.

3.Εισιτήρια πλοίων Πειραιά – Σύρο – Πειραιά Γ΄θέση .

4.Περιηγήσεις που αναφέρονται.

5.Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας.

6.Ασφάλεια ταξιδίου και ΦΠΑ.

 

Δεν Περιλαμβάνει:

1.Εισιτήρια για την προαιρετική εκδρομή στην Τήνο.

2.Φόρο διανυκτέρευσης 0,50€ ανά δωμάτιο τη νύχτα.

 

*Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί ο δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

 

Πληροφορίες Ταξιδιού

  • Διάρκεια Ταξιδιού: 6 ημέρες
  • Προορισμός: ΣΥΡΟΣ

Πωλήσεις