Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 09:39

ΛΟΥΤΡA ΑΡΙΔΑΙΑΣ 22-23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!

Λουτρά Πόζαρ "Κήπος της Εδέμ" !!

Η ομορφιά του τοπίου σε συνδυασμό με τα ιαματικά λουτρά, οι καλές υποδομές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια από το Δήμο Αριδαίας με σύγχρονες εγκαταστάσεις λουτροθεραπείας, προσελκύουν εδώ επισκέπτες όλων των ηλικιών, με προβλήματα αρθροπάθειας ή ρευματοπάθειας κυρίως, αλλά και πολλές άλλες παθήσεις (νευρολογικά προβλήματα, γυναικολογικά, παθήσεις στο κυκλοφορικό, στο αναπνευστικό, στο συκώτι, τα νεφρά, τη χολή και το πεπτικό σύστημα). 

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου:

Aναχώρηση από την Πειραιώς στις 07:00 το πρωί, μετά τις προβλεπόμενες στάσεις θα είμαστε στο ξενοδοχείο μας στο Λουτράκι περίπου στις 12:00. Αφού πάρουμε τα δωμάτια και τακτοποιηθούμε ξεκινάμε για τα λουτρά, εκεί θα απολαύσουμε τους καταράκτες με το ζεστό και το κρύο νερό επίσης όποιος θέλει μπορεί να κάνει πριβέ με τις παροχές που υπάρχουν(χαμάμ μασάζ). Στούς χώρους των λουτρών υπάρχουν αναψυκτήρια και εστιατόρια. Στη συνέχεια πάμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το απόγευμα καφέ στον πεζόδρομο της Αριδαίας. Το βράδυ διασκέδαση στις υπέροχες ταβέρνες με ζωντανή μουσική.

 

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου:

Mετά το πρωινό μας αναχωρούμε στις 9:00 για τα λουτρά, αφού κάνουμε το μπάνιο μας επιστροφή στο ξενοδοχείο στις 11:30 να αλλάξουμε και να παραδώσουμε τα κλειδιά. Αναχώρηση για την ηρωική Νάουσα, πρώτη στάση λίγο έξω από την πόλη, στη σχολή του Αριστοτέλη, όπου δίδαξε τον Αλέξανδρο και τους στρατηγούς του, η απ΄αρχή του Δυτικού Πολιτισμού. Επίσκεψη στον τόπο μαρτυρείου των Ναουσαίων στην Αραπίτσα, στη συνέχεια πάμε στον Αγιο Νικόλαο με την υπέροχη φύση. Εκεί θα έχουμε τον χρόνο να περπατήσουμε στο δάσος και να γευματίσουμε στις ονομαστές ταβέρνες. Το απόγευμα ξεκινάμε για το δρόμο της επιστροφής

 

Κόστος συμμετοχής: κατά άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο 60€

 

Περιλαμβάνονται:

Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενο λεωφορείο. 

Μία διανυκτερεύση με πρωινό στο ξενοδοχείο LIDRA 3*.  

Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης.

 

Πληροφορίες Ταξιδιού

  • Διάρκεια Ταξιδιού: 2 ημέρες
  • Προορισμός: ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Πωλήσεις