Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 13:05

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 05-11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΠΟΜΠΗΙΑ – ΡΩΜΗ – ΣΙΕΝΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ

7 ημέρες   05 -11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 

 

1η μέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΡΙ – ΕΝ ΠΛΩ(630χλμ):

Συγκέντρωση και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι του Μπάρι. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η μέρα: ΜΠΑΡΙ – ΠΟΜΠΗΙΑ – ΡΩΜΗ (445 χλμ.):

Άφιξη και πρώτος μας σταθμός η νεκρόπολη της Πομπηίας. Θα θαυμάσουμε τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, την Πύλη του Νέρωνα, την αρχαία αγορά, το περιμετρικό τείχος, τους λιθόστρωτους δρόμους, τις κατοικίες των αρχόντων με τις τοιχογραφίες και το Ιπποδάμειο πολεοδομικό σύστημα. Κατόπιν αναχωρούμε για την «αιώνια πόλη». Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, Πρώτη γνωριμία με την πόλη.

 

3η μέρα: ΡΩΜΗ:

Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε την πόλη σύμβολο, θα δούμε τη Βίλλια Μποργκέζε, το Αυρηλιανό τείχος, την πιάτσα Μπαρμπερίνι, τη στήλη του Τραϊανού, το περίφημο Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο Ρωμαϊκό κτίσμα του κόσμου, το λόφο του Καπιτωλίου, την αρχαία αγορά, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, την πιάτσα Βενέτσια, όπου δεσπόζει το μνημείο του Βίκτορα Εμμανουήλ, το λόφο Παλατινό, τον Τίβερη ποταμό με το νησί Τιβερίνα, καθώς και το ναό του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό όπου θα θαυμάσουμε και την αποκαθήλωση (Pieta) του Μιχαήλ Αγγέλου. Για την συνέχεια σας προτείνουμε να απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποια από τις περίφημες πλατείες όπως η Πιάτσα Ναβόνα και η Πιάτσα Ντι Σπάνια. Δείπνο, διαν/ση.

 

4η μέρα: ΡΩΜΗ – ΣΙΕΝΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ (310 χλμ.):

Πρωινό και αναχώρηση. Πρώτη μας στάση στην Σιένα. Σύντομη περιήγηση στην μεσαιωνική πόλη. Εξερευνώντας τα δρομάκια και τις γειτονιές θα σταθούμε στην Πιάτσα ντελ Κάμπο, με τον τυπικό πύργο του Δημαρχείου και θα ανηφορίσουμε μέχρι την πλατεία του Ντουόμο. Αναχώρηση για την Φλωρεντία, όπου θα γνωρίσουμε από κοντά την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, την εκκλησία Σάντα Κρότσε με τους τάφους του Δάντη και του Γαλιλαίου, το Πόντε Βέκκιο και την πλατεία του Καθεδρικού Ναού με το καμπαναριό, την Παναγία των Λουλουδιών και το Βαπτιστήριο. Χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια αναχώρηση για τo ξενοδοχείο μας. Άφιξη, τακτοποίηση & δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ- ΒΕΝΕΤΙΑ(250χλμ):

Πρωινό και ξεκινάμε τη  Βενετία. Γνωριμία  με την πόλη των Δόγηδων που είναι χτισμένη πάνω σε 119 νησιά, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την πλατεία του Αγ. Μάρκου με την ομώνυμη εκκλησία, το μεγαλοπρεπές καμπαναριό, τον πύργο των Μαυριτανών, το παλάτι των Δόγηδων, την γέφυρα των Στεναγμών και τέλος θα επισκεφθούμε ένα από τα εναπομείναντα εργαστήρια κατασκευής του διάσημου γυαλιού Μουράνο. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής Μέστρε. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

6η μέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΝΚΟΝΑ – ΑΠΟΠΛΟΥΣ ΓΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (335 χλμ.):

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Τακτοποίηση στις καμπίνες μας και απόπλους για Ηγουμενίτσα

 

7η μέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ(630χλμ):

Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.                        

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 439 €, ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ : 389 €, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : +100 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

1.Η μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.

2.Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την διαδρομή Ηγουμενίτσα - Μπάρι / Ανκόνα - Ηγουμενίτσα σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4).

3.Δύο νύχτες ξενοδοχεία στη Ρώμη & δύο νύχτες ξενοδοχεία 4*(β) στο Μέστρε, σε δίκλινα δωμάτια.

4.Ημιδιατροφή(εκτός καραβιού).

5.Ξεναγήσεις – περιηγήσεις – εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

6.Αρχηγό – συνοδό. *Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

7. Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

1.Check point και δημοτικοί φόροι 79 €.

2.Βαπορέτα Βενετίας.

3.Ποτά, φιλοδωρήματα, τηλεφωνήματα.

3.Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό στο πρόγραμμα.

 

*O αρχηγός εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

 

 

Πληροφορίες Ταξιδιού

  • Διάρκεια Ταξιδιού: 7 ημέρες
  • Προορισμός: ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Πωλήσεις